Dagbog fra Tanzania

icon_KOK_120X120_trans0%

Billedserie fra turen til Tanzania


Her kan du følge de fire kokke på deres rejse rundt i Tanzania. Her møder de den lokale madkultur og lærer om de udfordringer, de lokale småbønder står overfor, når de skal producerer fødevarer under de nye klimatiske forhold.


12675271_10154649277402926_1665431779_o (1)

Thomas Herman, Gorm WiswehKlaus Toft Nørgaard, Ditte Ingemann og Henrik Yde hilser på det østafrikanske køkken. De samler inspiration og deler nye opskrifter med dig på denne side, så du også kan få lov til at smage.


12443705_10154652428037926_974110606_o

Gorm Wisweh prøver kræfter med retterne på en af de bedste restauranter i Dar es Salaam.


12675283_10154652422987926_1002300886_o

Henrik Yde er stået tidligt op for at komme på det lokale fiskemarked i Dar es Salaam, hvor han får en smagsprøve på de lokale råvarer.


IMG_1080

Hele holdet er her ankommet til landsbyen Kasapo i det nordlige Tanzania. Her skal de møde de lokale og se, hvilke udfordringer småbønderne står over for med det ændrede klima.


IMG_1082

Thomas Herman er nok vant til lidt andre forhold i køkkenet. Men man kan sagtens pille små, fine løg på en taburet i skyggen fra et træ.


IMG_1083

Ditte Ingemann lægger kræfter i. De fire danske kokke har inviteret en del af beboerne i Kasapo, hvor de gør et forsøg med nogle af de lokale retter.


IMG_1086

Det ser ud til, at det er lykkedes de danske kokke at servere noget, som falder i de lokales smag.