Derfor tog de fem kendte kokke til Tanzania og Laos


Notice: Undefined offset: 1 in /home/caredk/public_html/wp-content/plugins/seo-pressor/classes/filters.class.php on line 118

Notice: Undefined offset: 0 in /home/caredk/public_html/wp-content/plugins/seo-pressor/classes/filters.class.php on line 119

icon_PLATE_120X120_trans00%Sammen siger vi: Alle har ret til mad


Hvordan skubber fem danske kokkes besøg i Tanzania og Laos på i kampen mod sult og fattigdom? Forstå, hvorfor CARE Danmark har taget fire kendte kokke med til Tanzania og Laos.

Formålet er at sætte fokus på budskabet: Alle har ret til mad. Den lange seje kamp mod sult og fattigdom er hjerteblod for CARE Danmark. Den kamp bakker de fem kokke op om. For selv om de lever af at lave god mad til danskerne herhjemme – tusindvis af kilometer fra lande med sult og fattigdom – så mener også de, at Alle har ret til mad.

Håbet er, at vi gennem de fire kendte kokke og mad, som fylder mere og mere i mediebilledet og danskernes bevidsthed, kan komme i tale med flere danskere. I sidste ende håber vi på, at rejse større opbakning til CARE Danmarks arbejde og måske endda få flere til direkte at støtte vores arbejde i Afrika og Asien.

De fem kokke tog også inspiration med hjem fra Tanzania og Laos. De så ikke kun vores arbejde, og den forskel, vi sammen med vores støtter gør for tusindvis af familier hver eneste dag. Med den inspiration har kokkene udviklet 12 opskrifter, som vi deler med CARE Danmarks støtter, og som bliver solgt som WeCare-måltidskasser gennem RetNemt.dk, der også støtter CARE Danmark.

Hver solgt WeCare-måltidskasse sender 20 kroner videre til CARE Danmarks arbejde, og samtidig får vi mulighed for at gøre opmærksom på vores vigtige arbejde til RetNemt.dks mange kunder.

CARE Danmark sender stor tak til RetNemt.dk, der også betalte rejsen, og ikke mindst de fire kokke.


3 metoder til at sikre retten til mad
icon_KLIMA_T_120X120_trans0% icon_JORD_T_120X120_trans0% handel_logo