Kom til Nepal-foredrag: To år efter jordskælvet - CARE

Kom til Nepal-foredrag: To år efter jordskælvet

Share

Lagt på 16. februar 2017 af Liv Helstrup Østergaard

CARE Danmark inviterer den 25. april til foredrag om Nepal to år efter jordskælvet. Her vil blandt andre Hans Kongelige Højhed Prins Joachim fortælle om sine oplevelser i Nepal i februar 2017. Foredraget er efterfulgt af en servering af Dal Bhat af kogebogsforfatter Ditte Ingemann. 

Den 25. april 2017 er det to år siden, Nepal blev ramt af et kraftigt jordskælv. Det forårsagede store ødelæggelser både i hovedstaden Kathmandu og i bjergområderne. I anledning af dagen og forud for generalforsamlingen i CARE Danmarks støtteforening inviterer vi til et fyraftensmøde om tiden lige efter jordskælvet i Nepal og frem til i dag to år senere.

H.K.H. Prins Joachim besøger Nepal i februar måned, og til fyraftensmødet fortæller han om sine oplevelser fra rejsen. Prins Joachim har været protektor hos CARE Danmark siden 1989.

PROGRAM

17.00-18.00 Interview med Prins Joachim og foredrag med Søren Engberg Jensen og Maria Baagøe Bové

Tidligere rådgiver i Nepal og nuværende bestyrelsesmedlem for CARE Danmark, Søren Engberg Jensen, og kommunikationsmedarbejder, Maria Baagøe Bové. De har begge boet i Nepal og arbejdet for CARE under og efter jordskælvet. Her fortæller de, hvordan naturkatastrofen har påvirket det nepalesiske folk.

Prins Joachim, netop hjemvendt fra et besøg i Nepal, bliver interviewet om sine oplevelser

18.00-19.00 Åbent hus hos CARE Danmark

Der serveres Dal Bhat – Nepals nationalret – tilberedt af kogebogsforfatter og madblogger Ditte Ingemann.

19.00-20.30 Generalforsamling for medlemmer af CARE Danmarks støtteforening

 

Foredraget om Nepal finder sted i Kvarterhuset på Sundby Bibliotek og efterfølgende hos CARE Danmark. Arrangementet kræver tilmelding hos care@care.dk, att. Liv Helstrup Østergaard. Der er begrænsede pladser.

Generalforsamlingen bliver afholdt hos CARE Danmark, Jemtelandsgade 1, 2300 Kbh. S.

Man kan deltage i begge arrangementer enkeltvis.

PRESSEKONTAKT

 

Ida Maria Just
Pressekonsulent
Mobil: 53 72 72 43

ijust@care.dk