Lokal IT support til globalt hjælpearbejde - CARE

Lokal IT support til globalt hjælpearbejde

Share

Lagt på 13. februar 2017 af Mads Pedersen

UDLØBET OPSLAG

CARE Danmark søger en IT-medarbejder til at varetage support og vedligeholdelse af organisationens IT-systemer. Stillingen er på 30 timer per uge i et spændende miljø med faglige udfordringer, dygtige og entusiastiske kolleger samt gode udviklingsmuligheder.

CARE Danmark er en privat og uafhængig hjælpeorganisation, som arbejder for at afskaffe fattigdom og forbedre levevilkårene for befolkningen i 10 lande i Afrika og Asien.

Du skal være god til IT, men også god til mennesker. Du får tæt kontakt til både dine kolleger i CARE Danmark og medarbejderne i 2 andre mindre organisationer, som vi bor sammen med i et hyggeligt, renoveret pakhus på Amagerbro – tæt ved metroen. Og jobbet kræver, at du synes, det er sjovt at hjælpe andre med at få deres IT-verden til at fungere i en travl hverdag.

Du kommer til at dele kontor med vores IT manager, som du også skal koordinere dine opgaver med. Og du bliver en del af en meget service fokuseret administrationsafdeling, som scorer højt i de årlige tilfredsheds-undersøgelser.

Konkret kommer du til at arbejde med:

• Support og vedligehold af Windows og Mac pc’er, smartphones og pads
• Support af MS Office og andet software
• Administration af IP-telefonisystem
• Administration af printere
• Undervisning og udarbejdelse af vejledninger på de systemer vi anvender
• Formidle viden til såvel forretningen som til teknisk orienterede kolleger
• Klargøring af IT-udstyr til nye medarbejdere
• Øvrige ad hoc IT-opgaver

Kvalifikationer:
Du har en relevant IT-teknisk uddannelse, og du har erfaring med både netværk og support fra et alsidigt IT miljø (både Mac og PC), samt generelt stor interesse for IT-området. Da vi ofte har gæster fra hele verden i huset, skal du både være god til dansk og engelsk – også skriftligt.

Som person er du serviceminded og løsningsorienteret. Du stræber efter at følge en opgave til dørs, men er heller ikke bange for at erkende egne begrænsninger og bede om hjælp, hvis der er brug for andre kompetencer til at løse den.

Du kan arbejde selvstændigt og fokuseret samt har hands-on tilgang til opgaverne. Du er teknisk nysgerrig og kan hurtigt lære nye ting. Du arbejder struktureret og effektivt og er i stand til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Du er en engageret teamplayer og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø med energi og godt humør.

Tiltrædelse: snarest og senest 1. maj 2017.

Yderligere information:

Har du behov for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at skrive eller ringe til IT Manager Benjamin Irani birani@care.dk – telefon 53 72 72 44
Sådan ansøger du:

Ansøgningsfrist er mandag den 6. marts 2017 kl. 12. Send ansøgning og CV via vores online rekrutteringssystem. Samtaler vil finde sted i uge 10 og 11.

PRESSEKONTAKT

 

Ida Maria Just
Pressekonsulent
Mobil: 53 72 72 43

ijust@care.dk