Gratis foredrag med Jesper Theilgaard - CARE

Gratis foredrag med Jesper Theilgaard

Lagt på 1. maj 2018 af Liv Helstrup Østergaard

Kom til gratis foredrag med Jesper Theilgaard om klimaforandringer den 17. maj i Kvarterhuset på Amager.

Klimaforandringerne er kommet til Danmark. Skybrud er blevet mere almindelige og sæsonen for dem er blevet længere. Både nedbørsmængden og gennemsnitstemperaturen herhjemme er steget over de sidste 150 år.

Alligevel er alle ikke overbevist om, at den globale opvarmning skyldes menneskets udledning af drivhusgasser. Og selvom langt de fleste allerede forstår sammenhængen, står mange tilbage med et spørgsmål om, hvad de selv kan gøre for at stoppe udviklingen.

Så, hvad er egentlig op og ned i klimadebatten? Skal vi droppe oksekødet, eller skal vi vente på, at verdens lande i FN-regi træffer de nødvendige beslutninger? Nu kan du komme til foredrag med Jesper Theilgaard, der efter 27 år som meteorolog i DR nu har dedikeret al sin tid til at fortælle om klimaforandringer.

CARE Danmark har inviteret ham til at holde foredrag om, hvad der sker både i Danmark og ude i verden lige nu, og om vi har en reel mulighed for at vende udviklingen væk fra en varmere og vildere verden. Efter foredraget vil Jesper Theilgaard blive interviewet af CARE Danmarks klimarådgiver John Nordbo, som har arbejdet med klimaforandringer i mere end 20 år.

Det sker torsdag den 17. maj, kl. 17.15 i Kvarterhuset på Amager.

Sådan tilmelder du dig
Det er gratis at deltage i foredraget, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig ved at sende en mail til nskovager@care.dk, hvor du skriver, hvor mange pladser du ønsker. Der er begrænsede pladser.

Efter foredraget har medlemmer af CARE Danmark mulighed for at deltage i generalforsamlingen, som begynder kl. 18.30 i CARE Danmarks lokaler på Jemtelandsgade 1, 2300 Kbh S.

PRESSEKONTAKT

 

Ida Maria Just
Pressekonsulent
Mobil: 53 72 72 43

ijust@care.dk