Job hos CARE - CARE Danmark

Job hos CARE

 

Leder til innovativ udviklingsopgave

Vi søger en ambitiøs leder, der skal bidrage til at nytænke den måde, CARE Danmark arbejder med udvikling og nødhjælp på. Det skal ske i spidsen for et nyt spændende team – og som inspirator og ide-generator for resten af huset.

Læs mere om stillingen

 

CARE Danmark søger studentermedhjælp med stor flair og motivation for tal

Vi søger en selvstændig og ansvarsbevidst studentermedhjælper, der kan varetage og bistå med regnskabsmæssige funktioner samt finansiel support til vores programkoordinatorer i forhold til EU projekter og multidonorprojekter.

Læs mere om stillingen

 

Studentermedhjælper til CARE Danmarks programafdeling

Vi søger en studentermedhjælper 15 timer om ugen til CARE Danmarks programafdeling i København.

Læs mere om stillingen

 

Climate Learning and Advocacy for Resilience: Two vacancies

CARE Danmark is seeking to fill two full time positions, a Research, Evidence and Documentation Coordinatorand a Civil Society Advocacy Coordinator for the Climate Learning and Advocacy for Resilience (CLAR) programme.

Read about the two vacancies

 

 

For uopfordret ansøgning og andre henvendelser læs mere herunder.

CARE Danmark lægger vægt på at være en rummelig og socialt ansvarlig arbejdsplads. Derfor har vi erfaring med både virksomhedspraktik og løntilskudsstillinger. Men vi har begrænset kapacitet og må derfor afvise mange. 

Bemærk, at vi af hensyn til persondataforordningen IKKE modtager ansøgninger eller bilag på mail eller almindelig post. Send en uopfordret ansøgning.

Interesseret i et job hos CARE?

Der er få jobåbninger på CARE Danmarks sekretariat, men du er naturligvis velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.