Job hos CARE - CARE Danmark

Job hos CARE

CARE Danmark søger ny generalsekretær

CARE Danmark søger en ny generalsekretær, der kan stå i spidsen for en spændende omstillingsproces med nye relationer til Danida, andre danske samarbejdsparter og lede indsatsen i de 10 lande, hvor vi i dag arbejder med udvikling baseret på hjælp til selvhjælp.

Generalsekretæren har det overordnede ansvar for CARE’s udviklingsfaglige aktiviteter, fundraising og den strategiske udvikling af organisationen. Samtidig ønsker vi en stærk og synlig profil udadtil i forhold til medier, politikere og de 15.000 medlemmer.

Læs mere og søg jobbet

 

Bliv CARE Danmarks ansigt på gaden

Som CARE Danmarks ansigt på gaden gør du en afgørende forskel hver eneste dag. Hver gang, du skriver et medlem op, er du med til at give verdens fattige håb og mulighed for at skaffe sig selv mad på bordet og ruste sig mod klimaforandringerne.

Læs mere og søg jobbet

 

CARE Danmark lægger vægt på at være en rummelig og socialt ansvarlig arbejdsplads. Derfor har vi erfaring med både virksomhedspraktik og løntilskudsstillinger. Men vi har begrænset kapacitet og må derfor afvise mange. 

Både uopfordrede ansøgninger og ansøgninger om virksomhedspraktik og løntilskud sendes sammen med dit cv og kontaktinformation til care@care.dk 

Interesseret i et job hos CARE?

Der er få jobåbninger på CARE Danmarks sekretariat, men du er naturligvis velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.